Play and Singalong: The Rocky Horror Picture Show

Zombie Night, LHBTQIA+, Specials
  • Jaar: 2024|
  • Duur: 115 min.|
  • Film by the Sea had al een paar keer singalong-voorstellingen, maar dit jaar hebben we een play and singalong met The Rocky Horror Picture Show! De ultieme cultfilm om je helemaal bij uit te leven! Kom verkleed naar deze muzikale horrorparodie over een braaf stel, dat in een door travestieten bevolkt spookhuis belandt. Dans en zing mee tot je er (bijna) bij neervalt en ga dan vooral nog even door! Want deze klassieker is al goed van zichzelf, maar jij maakt de voorstelling met jouw aanwezigheid alleen nog maar beter!

    Susan Sarandon, Tim Curry en Meat Loaf vertolken de hoofdrollen in Jim Sharmans seksueel vrijzinnige vertelling over de buitenaardse professor Frank-N-Furter, die vanaf de planeet Transylvania naar de aarde is gezonden. Zijn opdracht is geen eenvoudige: hij moet de perfecte man creëren, genaamd ‘Rocky Horror’! Gelukkig wordt hij terzijde gestaan door een authentieke groep weirdos, die bij het minste of geringste in transseksuele zang en dans uitbarst.

    Nina Beem en crew
    Geen Singalong compleet zonder Nina Beem en crew. Zij nemen je in hun totaal-over-the-top party outfits helemaal mee in de sfeer van The Rocky Horror Picture Show. Ook zijn ze niet te beroerd om een dansje (voor) te doen en weten ze als geen ander hoe je een geweldig singalongfeestje bouwt!

    Bezoekt u deze voorstelling, dan heeft u ook gratis entree bij het Slotfeest van Film by the Sea - het is niet nodig hier apart een ticket voor te reserveren. Meer info over het Slotfeest: https://www.filmbythesea.nl/voorstellingen/films/5599-slotfeest-2024.
    €12.50
    Kies de gewenste voorstelling:
    Vlissingen

    Beeldmateriaal