Zombie schminkworkshop

Zombie Night
  • Jaar: 2024|
  • Duur: 150 min.|
  • Lijkt het jou leuk om te leren hoe je iemand in korte tijd transformeert tot zombie, of een andere griezelige verschijning? Tijdens de Zombie schminkworkshop leer je de ‘streekjes van het vak’ van niemand minder dan Richard Nijboer.

    De ultieme voorbereiding op de Zombie Walk Schminksessie op 13 september
    De Zombie schminkworkshop is een voorbereiding op de Zombie Walk tijdens het festival op vrijdag 13 september. Ook dan wordt er geschminkt en na je introductie tot het schminkvak op 1 september, maak je op 13 september voor die dag deel uit van het schminkteam van Richard Nijboer!

    Zombieschminkexpert Richard Nijboer
    Richard Nijboer werkte een aantal jaren voor de Amsterdam Zombie Walk en Rotterdam Zombie Walk. Ook maakte Fox NL tv gebruik van zijn diensten bij de jaarlijkse premières van hitserie The Walking Dead. Je leert dus schminken van een absolute meester in zijn vakgebied!

    Unieke kans
    Je kans om van hem het vak te leren is dus vrij uniek én bovendien veel goedkoper dan anders. We kunnen de workshop voor € 25,- aanbieden omdat we als kleine tegenprestatie verwachten dat je 13 september mee komt schminken. En ja, dat is een verplichting, maar wel een heel erg leuke verplichting, want dat wordt natuurlijk een enorm gezellig event en tegelijk is het voor jou dé kans om je nieuwe skills uit te testen!

    Belangrijk
    - Neem zelf iemand mee die model kan staan voor je schmink-kunsten;
    - De workshop vindt plaats van 10.30 tot 13.00 uur
    - de modellen worden een half uur later verwacht en zijn om 11.00 uur welkom; - Doe je mee aan de Zombie schminkworkshop, dan wordt er van je verwacht dat je ook komt helpen schminken op 13 september en dat je beschikbaar bent van 17.00 tot 20.30 uur;
    - De kosten van € 25,- p.p. zijn inclusief materialen en koffie/thee/lekkers.

    Beeldmateriaal