Openluchtvoorstelling: Warm Bodies

Zombie Night, Specials, Film & Literatuur, Buitenvoorstelling, Film & Literatuur Boekverfilming
  • Jaar: 2024|
  • Duur: 120 min.|
  • Geen Film by the Sea zonder een voorstelling in de open lucht. Dit jaar kun je bij Hotel de Timmerfabriek aan de Albionkade in Vlissingen genieten van de zomromcom Warm Bodies. De openluchtvoorstelling is gratis toegankelijk, maar wil je de avond extra mooi maken? Dan boek je een van de geweldige arrangementen van Hotel de Timmerfabriek. Daarover lees je verder naar onder meer.

    Warm Bodies
    Als een jonge zombie verliefd wordt op een springlevend meisje, ontwikkelt zich een charmant Romeo & Julia-verhaal. De basis van deze komische lichaams- en hartverwarmende ‘monsterromance’ ligt bij de gelijknamige bestseller van Isaac Marion.
    De jonge zombie R is op strooptocht met zijn mede-lijken als hij verliefd wordt op de springlevende Julie. In plaats van haar letterlijk op te eten, doet hij het met zijn ogen en als blijkt dat ze een klik hebben, neemt hij haar mee naar zijn schuilplaats. Daar ontwikkelt zich een charmant liefdesverhaal dat zichzelf minder serieus neemt als bijvoorbeeld Twilight en daardoor des te leuker is.
    Shaun of the Dead (2004) had al laten zien dat het kon; een zomromcom oftewel een romantische comedy met zombies. Maar Warm Bodies gaat nog een stapje verder; de zombie is zelf een van de twee tortelduifjes. Dat klinkt een beetje vreemd, maar je hoeft geen zombie te zijn om op een meisje af te stappen en jezelf te vermanen met: 'Niet raar doen! Niet raar doen!' Daarnaast is het leuk om eens te horen wat er in zo’n zombiekoppie omgaat - en te ontdekken dat het net mensen zijn.

    Arrangementen Hotel de Timmerfabriek
    Hotel de Timmerfabriek biedt twee bijzondere arrangementen aan deze avond.

    Gruwelijk RIP-arrangement € 55,- per persoon
    Ga voor de volledige zombie-ervaring met o.a. een bloederig welkomstdrankje, een gruwelijk driegangendiner in stijl, de beste plaatsen tijdens de film en spooky snacks tijdens de film.

    Zombie-arrangement € 17,50 per persoon
    Beste plaatsen tijdens de film

    Let op: Slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar
    Reserveren via sales@kloegcollection.com
    Meer info via gastrobardetimmerfabriek.nl


    Zombie Night
    Warm Bodies maakt onderdeel uit van de Zombie Night van Film by the Sea. Om 18.00 uur wordt de arthouse zombiefilm Handling the Undead vertoond in CineCity Vlissingen. Ook kun je jezelf tussen 18.00 en 19.55 uur tot zombie om laten schminken door Richard Nijboer en zijn team van de Grimeshop om vervolgens om 20.00 uur mee te lopen in de eerste Vlissingse Zombie Walk ooit. Deze gruwelijk leuke wandeling voert van CineCity Vlissingen naar Hotel de Timmerfabriek. Meelopen in deze walk is gratis. Om 21.00 uur begint bij Hotel de Timmerfabriek de openluchtvoorstelling Warm Bodies.

    Heb je hier een leuke avond? Dan kun je gerust even blijven hangen. De afterparty van Hotel de Timmerfabriek duurt tot 1.00 uur.

    Praktische info
    - Maak je geen gebruik van de arrangementen van Hotel de Timmerfabriek maar wil je wel naar de GRATIS openluchtvoorstelling komen? Kom dan op tijd en neem een eigen stoeltje of kleedje mee.
    - De voorstelling start om 21.00 uur, zorg dat je op tijd aanwezig bent!
    - Het is een avondvoorstelling in de open lucht, denk daaraan bij je kledingkeuze.
    - Gastrobar de Timmerfabriek verkoopt overheerlijke verse popcorn van CineCity tijdens dit evenement. Op = op.
    - Tijdens de buitenbioscoop werkt Gastrobar de Timmerfabriek met munten. Deze kunnen bij de buitenkassa gekocht worden.
    - Er is een speciale buitenbar voor koude dranken.
    - Wil je gebruik maken van een arrangement van Hotel de Timmerfabriek? Reserveer dit dan tijdig via sales@kloegcollection.com.
    - Heb je een arrangement afgenomen met een diner? Dat start om 18:00 uur. Ook bij slecht weer gaat het diner gewoon door.

    Beeldmateriaal