Dummie de Mummie Filmfeest

Film & Literatuur, Kindervoorstellingen, Film & Literatuur Kinderboekverfilming
  • Jaar: 2024|
  • Duur: 120 min.|
  • Heb je zin om een klein beetje te griezelen, maar vooral om een heel leuke film te kijken en een echte schrijver te ontmoeten? Dat kan op woensdag 11 september bij Film by the Sea! We vertonen die dag in Speeltuin Scheldekwartier ‘Dummie de Mummie’ en daarbij is de enige echte Tosca Menten (schrijver van het originele boek) aanwezig. Kom in je griezeligste outfit en geniet van een geweldig leuke middag!

    Dummie de Mummie
    Stel je voor. Je heet Goos Guts, je bent doodnormaal en je woont in het saaiste dorp van de wereld. Op een dag loop je de tuin in en je ontdekt ineens een levende mummie. Wat doe je dan? In het geval van Goos en zijn vader Klaas loopt hun idee om net te doen alsof Dummie hun Egyptische neefje is uit op een heel stoer avontuur. Dummie moet natuurlijk mee naar school, maar mag nooit zijn magische scarabee kwijtraken.

    Filmfeest
    Schrijver Tosca Menten is aanwezig en signeert haar boeken. Speeltuin Scheldekwartier zorgt ervoor dat er iets lekkers te eten en drinken is en ze zorgen misschien ook nog wel voor een griezelige verrassing. Oe, dat is spannend!

    Praktische info
    De voorstelling vindt plaats in Speeltuin Scheldekwartier (Paardenstraat 68) op een kwartier lopen van CineCity Vlissingen. Entree is € 2,50 p.p. en kaartjes zijn alleen online te koop via filmbythesea.nl. Leeftijd: vanaf 6 jaar Tijd: 15.30 – 17.30 uur (inloop vanaf 15.00 uur) Schrijver Tosca Menten is aanwezig en signeert haar boeken.
    €2.50
    Kies de gewenste voorstelling:
    Vlissingen

    Beeldmateriaal